Съединените щати все повече се стремят да си присвоят правото

...
Съединените щати все повече се стремят да си присвоят правото
Коментари Харесай

Медведев: САЩ се стремят да си присвоят правото на върховен арбитър на международната законност

Съединените щати от ден на ден се стремят да си присвоят правото да бъдат висш съдия на интернационалния морал и правда, съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност (СС) на Русия Дмитрий Медведев.

„ Америка, колкото по-далеч, толкоз повече се стреми да си присвои правото на висш съдия на интернационалния морал и правда, великият занаятчия на интернационалните политически игри, непогрешим примат измежду сякаш равни духовници и тяхното паство, и в това време не предстои на пълномощия и безотговорност “, написа Медведев в своя канал в Telegram.

„ Книгата на Джордж Оруел „ Животинска плантация “ е произведение за всички времена. Дори в този момент доста американски водачи я възприемат безусловно като управление за деяние или справочник с указания за себеподобните “, написа още Медведев.

" Ненужно надутите, неоправдани имперски упоритости са сигурен знак, че на империята, наедряла и нахална от своята безотговорност, не й остава да живее доста. Това постоянно се е случвало ", разяснява Медведев.

" Светът, който е подготвен да живее съгласно англосаксонските правила, се свива и свива. Дори парите и нуклеарните бойни глави не оказват помощ. Може би, тъй като силата е напълно друга “, съобщи още Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР