Съдиите на Britain's Got Talent бяха оставени в паника в

...
Съдиите на Britain's Got Talent бяха оставени в паника в
Коментари Харесай

Съдиите на ITV Britain`s Got Talent изпаднаха в паника, тъй като прослушването за каскадьор се обърка с подпалване

Съдиите на Britain's Got Talent бяха оставени в суматоха в неделя вечер, защото прослушването на един каскадьор с огън се обърка извънредно.

По време на последната част, каскадьорът и художникът на бягството Дани ZZZZ се качи на сцената, обяснявайки, че ще бъде окован с белезници и окови в дървена кутия, която ще бъде повдигната. След това неговият помощник щеше да го подпали, давайки му една минута да избяга, където той щеше да протегне горната част на кутията и да отключи катинара, който не можеше да види.

Въпреки това, наподобява, че трикът не съумя Не вървете по проект, както Ant McPartlin уточни: „ Това светна бързо, нали? Значеше ли да отидем по този начин? “ към което Дек Донъли добави: „ Мислех, че сподели, че има минута? “ Междувременно съдиите останаха също толкоз паникьосани, защото кутията беше обхваната от пламъци.

Аманда Холдън сподели: " Това е доста огън! " до момента в който Бруно Тониоли попита: " Той добре ли е? " до момента в който Алеша Диксън се паникьоса: „ Нещо не става ли, момчета? “ Сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР