Съдебни документи по делото на трима членове на семейството в

...
Съдебни документи по делото на трима членове на семейството в
Коментари Харесай

Младо момиче, което почина по време на „екзорсизма“ в Сан Хосе през 2021 г. от членове на семейството, се бори за живота й, се казва в съдебни документи

Съдебни документи по делото на трима членове на фамилията в Сан Хосе, упрекнати в хипотетична гибел от малтретиране на трима -годишно момиче по време на жесток обред на екзорсизъм през 2021 година в спонтанна черква разкрива, че детето се е борило да избяга, макар че е декларирало любовта си към майка си, която е била един от нейните нападатели.

Съдебните документи разказват в детайли показания, дадени по време на предварителното чуване на обвинените Клаудия Ернандес, Рене Аарон Ернандес Сантос и Рене Тригерос Ернандес сред 18-25 март във Върховния съд на окръг Санта Клара.

Обвиняемите са майка, чичо и дядо на три деца -годишната Арели Доу, младото момиче, което беше открито мъртво в спонтанната черква, настанена в частен жилищен парцел в Сан Хосе на 24 септември 2021 г. 

съгласно отчет на San Jose Mercury News, съдията бутнал датата на решението му се върне на 13 май, с цел да разреши на всички юристи, участващи в тази ситуация, да показват бележки, аргументиращи...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР