Съчлененият товарач спечели приза за най-добър дизайн на наградите „IF

...
Съчлененият товарач спечели приза за най-добър дизайн на наградите „IF
Коментари Харесай

Съчлененият товарач Bobcat с първо място на IF Design Awards

Съчлененият товарач завоюва наградата за най-хубав дизайн на премиите „ IF Design Awards” 2021. iF Design Awards е едно от най-важните събития в света.

Организаторът на събитието - IF International Forum Design GmbH (със седалище в Хановер, Германия), е най-старата дизайнерска организация в света. съумя да завоюва в подкатегория „ автомобили/превозни средства “, съревновавайки се с съвсем 10 000 кандидата от 52 страни.



Водеща на пазара машина

Базираната в Мюнхен дизайнерска компания Lumod GmbH работи с Bobcat върху L85. Ярослав Фишер, шеф на продуктовата линия компактни товарачи Bobcat в Европа, Близкия изток и Африка, споделя: „ Радваме се, че L85 завоюва в подкатегорията „ автомобили/превозни средства “ и е награден с iF Product Discipline Award. Благодарим на Lumod за чудесната работа по дизайна на новата машина. Произведен в иновационния център на Bobcat в Добриш, L85 е планиран да сложи нов, водещ на пазара индикатор за успеваемост в този сегмент на пазара ".

Максимална видимост, комфорт и лекост на работа

При създаването на L85, се концентрира върху усъвършенстването на интуитивността и видимостта на машината. Късата задница, напълно стъклените порти от двете страни, камерата за назад виждане и LED светлините обезпечават най-хубавата в класа странична и задна видимост. За да се реализира оптималната лекост на работа и комфорт, всички контроли на оператора са групирани на страничната подпора, като джойстикът е обвързван непосредствено към подлакътника на седалката (уникални в тази категория размери).



Влизайки в категорията на челните товарачи, Bobcat към този момент има най-голямото портфолио от товарачи от всеки различен производител в света., показан на революционното събитие на компанията „ Next is Now” през октомври 2020 година, към този момент е в цялостно произвеждане в индустриалния център на Bobcat за Европа - Добриш, Чехия.

Официален представител на Bobcat в България е компанията ЕАД. Вече 23 години тя е неоспорим водач в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. През годините съумя да завоюва доверието на доста нови клиенти. „ Мегатрон “ разполага с единадесет търговско-сервизни бази и магазини в страната - София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Българово, Силистра и Монтана.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР