Събитието на деня е Новолуние в Риби в 11:01ч. Домът

...
Събитието на деня е Новолуние в Риби в 11:01ч. Домът
Коментари Харесай

Новолуние в Риби - време е за големи мечти и хармоничен живот

Събитието на деня е Новолуние в Риби в 11:01ч. Домът в нашата рождена карта, където попада новолунието, играе огромна роля, както и планетите, които се намират там и аспектите, които образуват към новолунието. Така можем да разберем по кое време да сме отворени към съответни стъпки на развиване. От нас зависи да използваме тези резонансни етапи и да създадем нещо с тях. 

Всяко Новолунието се свързва с началото на нов цикъл. Това е моментът за нови благоприятни условия. Планирайте бъдещето си, кажете довиждане на предишното. Риби е последният астрологичен знак на зодиакалния кръг – воден знак и се ръководи от планетата Нептун. Духовно развиване, медитация, събуждане за ясновидски качества.

Препоръчително е да практикувате всички ритуали, свързани с желанията, насърчаване на духовността. През този интервал човек може да бъде целунат от муза. Можете да изберете някоя област. Сезонът на Рибите е магически. Под въздействието на тази сила хората имат по-развита вътрешен глас и ярки сънища, постоянно оракулски.

През този интервал би трябвало да бъдете по-възприемчиви към това, което ви се случва, да следвате повече вътрешните си насоки и да не подценявате знаците, които ви изпраща Вселената. Достатъчно е да се вслушате във вътрешния си глас. 

Под въздействието на тази сила хората са склонни да се влюбват повече.  Когато ръководят Рибите, има повече място за сантиментални прекарвания. И доста изневери пораждат в този интервал. Всичко, което се случва под въздействието на силата на Риби, е обвързвано с настроенията. Подсъзнателните стремежи и  потребности излизат на напред във времето. Влезте в астралното царство на Рибите, следвайте личният си поток от усеща, вътрешен глас и фантазии. Рибите ви улесняват да навлезете по-дълбоко и да възприемете нещата под повърхността. Може да получите доста алегорични послания посредством сънищата си от вашите духовни водачи и предшественици, които са тук, с цел да ви оказват помощ. 

Когато има пълнолуние или новолуние в знака Риби пораждат обстановки, които объркват живота на доста хора. Всичко, което се случва в обществото, в връзките, в работата е заради мощна прочувствена вълна. Риби се ръководи от Нептун, планетата на интуицията, само че също и на измамата и фалша. Затова не се оставяйте да бъдете подвеждани от подправени усеща и обмисляйте деликатно всяка своя цел. 

Добре е да останете в компанията на положителни, състрадателни и положителни хора, да отидете на красиви места с лъчение на положителна сила. При дървета, в планината, в парка, край водата, в църквата, край огъня, със фамилията – това са местата, които ще ви оказват помощ да се настроите енергийно. Поглезете се с билков чай с мед, носете по опция наследник кристал със себе си (например лапис лазули, наследник топаз, аквамарин, турмалин, опал и др.)

Ритуал – среща с вътрешното си дете

За да сте щастливи в живота, имате потребност от успокоение и щастливо вътрешно дете. Запалете синя свещ. Ако имате наследник полускъпоценен камък, пригответе го и го вземете в ръката си. Пуснете си лека музика и затворете очи. Представете си поляна, цялостна с цветя. Навсякъде има пеперуди. Свири красива музика и вашето вътрешно дете радостно играе и скача по поляната. Облегнете се и наблюдавайте по какъв начин вътрешното ви дете е щастливо и лудува в близост. 

При някои от вас може да се случи по този начин, че вътрешното им дете да се натъжи или даже да се разплаче. В подобен случай би трябвало да го попитате за какво е тъжно и какво го мъчи. Но колкото по-често „ идвате “ на вашата поляна, колкото по-често посещавате вътрешното си дете, толкоз по-щастливо ще става изражението на лицето му. Научете се да го прегръщате, да го целувате и милвате. Научете се да му давате обич. Любовта побеждава всичко. Вашето вътрешно дете ще оцени любовта и вие ще се почувствате по-добре. Защото вашето вътрешно дете и неговата наслада, неговото благополучие в действителност е положението на вашата душа. 

В живота преживявате доста неуспехи, доста скърби точно тъй като вие и вашето вътрешно дете не сте в единение. Не можете да бъдете щастливи, когато вътрешното ви дете плаче. Не можете да сте удовлетворени, когато вътрешното ви дете се бори и страда. Само когато вашето вътрешно дете е щастливо, можете да сте щастливи и вие. Този обред ви разрешава да се свържете с него.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР