S7X може да работи 8 часа с едно зареждане Емил

...
S7X може да работи 8 часа с едно зареждане Емил
Коментари Харесай

Bobcat представи първия в света изцяло електрически челен товарач

S7X може да работи 8 часа с едно зареждане

Емил Василев преди 39 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 14:00 | 13.03.2023

Как промишлеността за LED крушки си подсигурява, че ще продължим да купуваме

АвтомобилиИван Давидов - 12:50 | 14.03.2023

Най-важният автомобил от годината, в която си роден 1980 – 1995 [3/4]

IT НовиниДаниел Десподов - 8:52 | 16.03.2023

GPT-4 нае човек за решение на капчата, тъй като не може да се оправи самичък

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Според известие на компанията Bobcat, компанията е показала първия напълно електрически преден товарач S7X.

Когато Bobcat показа Bobcat RogueX, нова идея за преден товарач, тя надвиши упованията на промишлеността. Тази концептуална машина от последващо потомство изследва опциите на електрическото зареждане, самостоятелната работа и геометрията на двойното повдигащо рамо.

В Bobcat постоянно разширяваме границите, с цел да изследваме идващите водещи достижения, които оказват помощ на нашите клиенти да реализират повече и движат промишлеността напред.

каза Скот Парк, основен изпълнителен шеф и заместник-председател на Doosan Bobcat.

Като организация ние се ангажираме да вършим нововъведения на първо място за потребностите на нашите клиенти, с цел да могат те да бъдат по-ефективни, по-продуктивни и по-успешни.

добави още Скот Парк

S7X може да работи 8 часа с едно зареждане

S7X е напълно електрически преден товарач, сходно на T7X и се задвижва от литиево-йонна батерия с потенциал 60,5 kWh. Той също по този начин има електрически задвижващи мотори и сачмено-винтови задвижвания за благоприятни условия за покачване и наклоняване.

С мигновен въртящ миг, до три пъти по-голям от този на стандартните товарачи, батерията и електрическото задвижване основават забележителни работни характерности. Този преден товарач превъзхожда своя дизелов аналог, като балансира сред резистентност и продуктивност с нулеви излъчвания.

С малко трептения и съвсем безшумна работа той обезпечава на операторите удобно и безпроблемно прекарване.

В взаимозависимост от приложението, S7X може да работи до 8 часа с едно зареждане, което обезпечава на множеството оператори повече от през целия ден работа, когато се вземат поради почивките и престоите. За цялостното му зареждане са нужни към 10 часа.

Като откривател на истинския преден товарач, ние сме разчувствани да вземем машината, която промени промишлеността, и да я преоткрием още веднъж.

S7X е необикновен артикул с действително приложение, който може да подкрепи операторите на чувствителни към околната среда обекти, в зони с лимитирано равнище на звук и за работа на закрито.

каза Джоел Ханиман, вицепрезидент на Doosan Bobcat за световните нововъведения

Bobcat и Moog, Inc, световен разработчик на системи за ръководство на придвижването и съставни елементи за пазари, вариращи от галактическото пространство и защитата до строителството, се сплотиха още веднъж, с цел да основат S7X.

Производителят на продуктите Green Machine, Viridi и Bobcat към момента работят дружно за създаването на литиево-йонни акумулатори. Тези безотказни акумулаторни системи предефинират съхранението на сила за индустриални приложения, които до момента са разчитали на изкопаеми горива. Чрез работата си по T7X Bobcat си партнира в допълнение с Moog и Viridi.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР