С последното си събитие във Враца на 30.11.2023 г., областния

...
С последното си събитие във Враца на 30.11.2023 г., областния
Коментари Харесай

ОИЦ – Враца проведе информационната си кампания за 2023 г.

С последното си събитие във Враца на 30.11.2023 година, регионалния център приключи осведомителния си цикъл за годината. В цялата област екипа на центъра показа на срещите си настоящите благоприятни условия до края на 2023 година и какво могат да чакат бенефициентите за идната 2024 година.

Освен срещите по общини, екипа се срещна с бизнеса по предприятия, аграрни производители на място в стопанствата и представители на образованието.

На срещите максимален интерес провокираха: процедурите „ Адаптирана работна среда ”, финансирана от Програма „ Развитие на човешките запаси “ 2021-2027 и „ Внедряване на нововъведения в предприятията “, финансирана от Програма „ Конкурентоспособност и нововъведения в предприятията “ 2021-2027, които имат за цел да дават помощ на предприятията за посрещане на новите провокации, свързани с реализирането на прехода към климатично неутрална стопанска система и изменящите се модели на работа. Предвидените действия са ориентирани към възстановяване на здравословната и безвредна работното среда в предприятията и даване на фокусирана поддръжка на българските предприятия за повишение на иновационната активност чрезразработване на нововъведения (стока, услуга или иновация в бизнес процесите)в тематичните области на Иновационна тактика за умна специализация 2021-2027 (ИСИС).



В заключителното събитие присъединяване взе присъединяване госпожа Мария Панайотова от Европа Директно Враца към Търговско-промишлена палата – Враца, която показа планове, в помощ на бизнесмените в зелено и платформи за образование и самообразование на бизнесмени и техните чиновници, свързани с дигитализацията, фамилния бизнес, ръководство на енергийната успеваемост, електронна търговия при търговците на дребно. Директорът на Дирекция Бюро по труда Враца госпожа Виолета Андреева срещна присъстващите със съществуващите благоприятни условия за образования по цифрови компетентности и стратегия „ Младежка претовареност + “ финансирана от Програма „ Развитие на човешките запаси “ 2021-2027.

За повече информация по отношение на идни процедури за европейско финансиране посетете най - близкия Областен информативен център или актуализирания портал ИСУН 2020. https://eumis2020.government.bg/
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР