С пълен капацитет работи разширението на завода за гъвкави съединения

...
С пълен капацитет работи разширението на завода за гъвкави съединения
Коментари Харесай

Водещ в сферата си европейски производител инвестира 25 млн. лв. в завода си в Добрич

С цялостен потенциал работи разширението на завода за гъвкави съединения за вода на германо-швейцарската група Neoperl в Добрич,. След завършването на стартирания преди година план общата инвестиция на компанията в района възлиза на 25 милиона лв., а упоритостите са за лидерска позиция на международния пазар.

Обектът на Neoperl беше открит през 2018 година, като в главната му част бяха вложени 15 милиона лв.. Разширението с повърхност от 3000 квадратни метра коства още 7 милиона - 5 милиона за нова постройка и още 2 милиона за машини и съоръжение.

Къде ще се намира най-новият фармацевтичен цех край София

Вече е входирано капиталово предложение за него

Както отбелязва изданието, компанията " Неопърл България " е най-големият вложител в Добрич за последните 30 години и със своите над 430 чиновници е измежду водещите работодатели в района. Допълнителни 60 души към този момент са наети поради разширението.

Neoperl работи както за пазара на дребно, по този начин и за огромни индустриални клиенти, които влагат нейните артикули в своите помпи и други уреди.

По думите на шефът на " Неопърл България " Веселин Велев с разширението на производството и новото съоръжение компанията се трансформира в най-голямата в сферата си в Европа, както и една от водещите в световен мащаб.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР