С падането на снега отново започнаха проблемите по пътищата във

...
С падането на снега отново започнаха проблемите по пътищата във
Коментари Харесай

Дежа вю! Пътят Бяла Слатина-Кнежа пак е блокиран /снимки+видео/

С рухването на снега още веднъж започнаха проблемите по пътищата във Врачанско, научи организация BulNews. 
Участъкът сред Бяла Слатина и Кнежа е блокиран, сходно на обстановката от края на ноември предходната година, когато региона беше в снежен капан. 



В момента бялата завивка не е толкоз огромна и пътищата са изчистени. Заради ниските температури обаче, те са заледени и хлъзгави, като съгласно водачи опесъчаване не е правено. 
Друг проблем е интензивният тежкотоварен трафик, в резултат на бавенето на стартирането в употреба на Е-79 сред Мездра и Ребърково. 
Според очевидци сред двата града има и ПТП сред кола и камион, което в допълнение утежнява ситуацията. 
Шофьорите се оплакват, че за следващ път са попаднали в снежна обсада. Въпреки че шефът на АПИ Ясен Йорданов пристигна персонално да инспектира проблематичните сектори и даде обещание кошмарната обстановка да не се повтаря, наподобява за повече от месец превантивни ограничения не са взети. 



Припомняме, че на срещата в регионалната администрация с губернатора Надя Донкинска бе дадено при идващ снеговалеж да бъде проведен тежкотоварният трафик, с цел да не се получават колони от камиони, както и да бъдат инсталирани снегозадържащи уреди край проблематичните пътища.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР