С Ники Илиев не сме гаджета! Събра ни единствено работата

...
С Ники Илиев не сме гаджета! Събра ни единствено работата
Коментари Харесай

Саня Борисова с ексклузивни разкрития за връзката ѝ с Ники Илиев

" С Ники Илиев не сме гаджета! Събра ни само работата на снимачната площадка. " Това съобщи пред " България Днес " Саня Борисова и опроверга слуховете, че двамата артисти още веднъж са двойка.

Новината, че Ники и Саня отново са дружно, се появи, откакто Илиев пусна в профила си малко видео от работния развой, в който е уловил и някогашната си брачна половинка. На фрагментите Борисова следи подготовката преди началото на фотосите, поставила слушалки на врата си. Феновете на двойката се зарадваха и стартира да се приказва за нов романс сред Илиев и Борисова.

Макар раздялата на Ники и Борисова преди пет години да бе една от най-обсъжданите, някогашните влюбени очевидно са съумели да запазят положителните усеща между тях.

" Ние сме експерти. Въпреки връзките, които имахме преди, и двамата продължаваме напред и задачата ни е да създадем нещо положително и качествено в киното ", споделя Саня Борисова. Красавицата разкри, че с Илиев снимат филм, режисиран дебютно от нея. Лентата е с работно заглавие " Кармични връзки " и в нея Саня освен ще е режисьор, само че и ще извършва основната роля.

Снимките към този момент вървят във фитнеса на столичен хотел. Във кино лентата Ники Илиев взе участие единствено като артист. " С неспокойствие чакаме да покажем какво сме подготвили на феновете ", с усмивка споделя актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР