С насинено око се появи в Бургас пред Комисията по

...
С насинено око се появи в Бургас пред Комисията по
Коментари Харесай

Какво става? Саня Борисова и Ники Илиев – заедно в Бургас, Башар Рахал - с насинено око

С насинено око се появи в Бургас пред Комисията по оценка на Общинския фонд " Култура " през вчерашния ден Башар Рахал. Саня Борисова пък бе засечена едновременно в морския град с някогашния си Ники Илиев, видя кореспондент на Burgas24.bg.

Каква е повода за контузията по лицето на артиста – не излиза наяве. Предположенията са доста – от потърпевш по време на фотоси или може би конфликт в живия живот. За Саня и Ники е ясно – двамата се събират за фотосите на кино продукция.

Рахал бе в Бургас, с цел да търси съфинансиране на новия си филм със заглавие " Без крила ". Сценарият е въодушевен от същинската история на българския параолимпиец и международен първенец на дълъг скок Михаил Христов. Сред актьорите, които ще вземат участие в лентата, са водещият на " Ергенът " Наум Шопов,  Леарт Докле и екзотичната синоптичка на NOVA, която сега е в майчинство - Стефани Обадяру.  

Саня показа пред бургаските общинари идния си филм " Кармични връзки “.  В него присъединяване ще вземат самата тя и Ники. Комедията споделя за четири дами, изцяло разнообразни една от друга, с безусловно разнообразни характери, ползи, морал и обичай. Останалите звезди в продукцията са Елена Петрова, Боян Младенов, Свежен Младенов и Иво Аръков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР