С наближаването на пролетта все повече се появява желанието да

...
С наближаването на пролетта все повече се появява желанието да
Коментари Харесай

5 стайлинг идеи как да носим офис панталона, без да изглежда скучно

С наближаването на пролетта от ден на ден се появява желанието да вадим от дрешника си облекла, различни от спортни екипи. Като тази добре позната класика –, който най-често е сив, черен или кафяв, в ситно каре или пепит, с права кройка или с леко свиване в долната част. Ако преди ни беше омръзнал, то сигурно в този момент ни липсва. Въпреки това постоянно сме подготвени да го определим като отегчителен, тъй като го свързваме с целесъобразния офис дрескод. Как обаче можем да го създадем да наподобява стилно и друго?

Можем да го комбинираме с асиметрична риза в принт, поло блуза в цвят, друг от черно или сиво, или с пуловер в ослепителен колорит. Друг вид е да сменяем обичайните цветове с бяло, бежово или тъмносиньо, които също са в неутрални тонове и стайлинга ни. Не по-малко значение имат обувките, тъй като с грациозен модел в цвят, принт или с някакъв забавен подробност елементарно може да разнообразим какъвто и да било тоалет.

 
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
Панталон Levi's

Не по-малко значими са и по-малките аксесоари – като цветно и изтънчено фишу или коланът, който внася доста жанр и изисканост, в случай че бъде комбиниран тъкмо с подобен вид панталон. Добавяме и някое красиво бижу от последните ни шопинг находки от. 

Едва ли през уикенда бихме протегнали ръка още веднъж към него, само че за какво не, когато май всеки ден ни е уикенд с тази работа вкъщи. Комбиниран с тишърт, маратонки и обемно палто той излиза отвън клишето за офис дрескода и прибавя своя елегантен почерк към почивните дни.

 
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
Панталон Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР