С молебен за успех в църквата “Възнесение Господне стартира предизборната

...
С молебен за успех в църквата “Възнесение Господне стартира предизборната
Коментари Харесай

СДС откри предизборната си кампания с молебен за успех и бели гълъби

С молебен за триумф в църквата “Възнесение Господне ” започва предизборната кампа ния на Съюз на демократичните сили Русе.

Отец Марин благослови претендента за кмет и лидер на листата Станимир Станчев и останалите претенденти за общински съветници. Този жест укрепи духовната съгласуваност сред църквата и общността и изпрати ясно обръщение за значимостта на сътрудничест вото в поддържането на моралните и духовните полезности в обществото.

Станимир Станчев показа, че като обичайната българска партия той и екипът му извънредно доста държат на християнските полезности и обичаи. Именно и по тази причина в този избирателен месец ще водят една позитивно настроена акция с разговор към хората и ориентирана към политики и хрумвания свързани с богатството на Русе и русенци.

„ Силата, която получаваме от вярата, ни дава съображение да вървим напред и да постиг нем нашите цели! “ – продължи претендентът за кмет.

„ Ще водим една предизборна акция на хрумвания, само че желая да припомня и че това, което се приказва, ще пристигна време да бъде изпълнено. Имаме подготвен проект и подготвен екип, кое по какъв начин ще по стигнем със периоди – линейните графици са подготвени! “ решително приключи Станчев.

 След церемонията в църквата алегорично бяха пуснати бели гълъби в небето. Този акт на символизъм съставлява желанието за мир, разцвет и единение в града и реги она.

Станчев показа част от цели в управническата си стратегия. „ Русе има извънредно висок капацитет, само че все още той не е развъртян. Целта ни е да подобрим средата и по тази причина ще работим във всички посоки. Към този миг най-сериозният проблем в община Русе е пътната инфраструктура “, разяснява Стан чев и добави, че градът би трябвало да бъде тотално асфалтиран качествено. Кандидатът за кмет и лидер на листата на Съюз на демократичните сили акцентира, че е належащо незабавно да се приготвят стратегически планове, както и да се търси финансиране с привличане на средства по всички вероятни способи. Русенският бизнес би трябвало да се развива и да рабо ти в Русе, с цел да може парите на русенци да остават в града. По отношение на икономи ката се планува да се построи един същински промишлен парк, защото е крещящо нужен. Относно мръсотията наложително е да се влага в подземни контейне ри.

Екипът на Станимир Станчев и той се ангажират да работят интензивно за решаването на настоящите проблеми и за построяването на по-светло и сполучливо бъдеще за града и неговите поданици.

Предизборната акция на Съюз на демократичните сили Русе стартира със мощно обръщение за един ство, взаимност и работа в интерес на обществото, и упованията са, че тя ще продължи със същия дух на ангажираност и отговорност към града и неговите потребности.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР