С какво ще запомним този ден? Продължаваме Промяната предложи на парламентарните

...
С какво ще запомним този ден?
Продължаваме Промяната предложи на парламентарните
Коментари Харесай

Павел Вълчев: Вторият мандат се бави заради важни закони, не заради ПП

С какво ще запомним този ден?

" Продължаваме Промяната " предложи на парламентарните групи да се обединят по цели в програмна декларация, която да се гласоподава при започване на януари в пленарна зала. На брифинг в Народното събрание номинираният за министър-председател Николай Денков изясни, че програмната декларация се чака да съдържа увод, в който се изяснява определеният метод, съответни национални цели, към които да бъде прибавен лист с съответни законопроекти за разглеждане в Народното събрание следващата година. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Авансов налог в размер на 90 милиона лв. е превел " Лукойл " в държавния бюджет на България, заяви пред публицисти служебният вицепремиер и транспортен министър Христо Алексиев. По думите това съставлява налог общ приход, както и 73 милиона по отношение на регламента със свръхпечалбите. Алексиев напомни, че през предходната седмица компанията е взела решение на Надзорния съвет да реалокира цялата си икономическа активност от Нидерландия в България, което съгласно него значи, че оттук насетне " Лукойл " ще заплаща налозите си в България, сподели Христо Алексиев.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов се срещна с турския президент Реджеп Ердоган в Истанбул. По време на диалозите Ердоган е изразил единодушие България да бъде медиатор за среща на високо ниво Европейски Съюз - Турция по въпросите на миграцията, заяви пред публицисти Вежди Рашидов. Очаква се българската страна да сложи предлагането по време на Съвета по миграцията при започване на януари.

Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, не стопира със своите ексцентрични хрумвания за радикални промени във футбола. Под негово управление Световната футболна централа усили броя тимове на Мондиал, който от 2026-а ще бъде 48. Той към момента упорства за провеждането на Световно състезание за клубни тимове, сътвори и интерконтинентална купа, напомня " Корнер ".

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:  

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?  

Партията на Слави Трифонов " ИТН " е почнала да получава партийната дотация в цялостен размер след последните парламентарни избори през октомври. Чуйте повече във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР