С финалите на отделните уреди завърши Международния турнир Тарт Къп

...
С финалите на отделните уреди завърши Международния турнир Тарт Къп
Коментари Харесай

6 медала за България при девойките от турнира по художествена гимнастика в Бърно

С финалите на обособените уреди приключи Международния шампионат " Тарт Къп " 2023, който се организира този уикенд в Бърно (Чехия). България бе показана от националните състезателки Елвира Краснобаева и Никол Тодорова.

Двете грации завоюваха общ шест медала - четири златни, един сребърен и един бронзов орден.

Елвира Краснобаева сподели постоянна игра и завоюва златните медали в многобоя и във финалите на топка и бухалки.

Силна игра сподели и Никол Тодорова, която се връща от Чехия с цялостен комплект медали - злато във финала на лента, сребро на обръч и бронз в многобоя.

Отлично показване за българските грации и блестяща инспекция за тях преди Световното състезание за девойки, което ще организира идващия месец в Клуж - Напока (Румъния).

Съдия за България на това съревнование бе Рада Вражева.

Поздравления за целия екип, който стои зад българските грации в лицето на старши-треньора на тима Райна Тошева и нейния асистент Ася Иванова, персоналния треньор на Елвира Краснобаева - Светлана Юриевна, балетния възпитател Георги Аспарухов, хореографа на отбора Светлин Димитров, кинезитерапевт Ивайло Андонов, психолог проф. Татяна Янчева, доктор Мариян Добрев, шефа на националните тимове Деспа Кателиева и не на последно място президента на БФХГ Илиана Раева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР