С два гола на нападателя Крис Крейдър Ню Йорк Рейнджърс

...
С два гола на нападателя Крис Крейдър Ню Йорк Рейнджърс
Коментари Харесай

Два гола на Крис Крейдър вдъхновиха Ню Йорк Рейнджърс за победа над Анахайм Дъкс

С два гола на нападателя Крис Крейдър Ню Йорк Рейнджърс победи с 5:1 гостуващия Анахайм Дъкс в мач от следващия кръг на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

В " Медисън Скуеър Гардън " силите на " патоците " стигнаха единствено за един гол в средата на първата третина, с който Брет Лийсън им даде преднина. След това на леда имаше единствено един тим и това бе този на " рейнджърите ".

Крейдър изравни три минути преди края на първата третина, а във втората още веднъж той и Джими Весей дадоха преднина на домакините от 3:1.

В заключителните 20 минути Ню Йорк Рейнджърс вкара нови две попадения, а техни създатели станаха Мика Зибанеджад и Адам Едстрьом.

С успеха " рейнджърите " затвърдиха първата си позиция в Столичната дивизия с 41 точки от 28 мача, като водят с пет точки пред втория Ню Йорк Айлендърс, който е и с мач повече. Анахайм е на дъното в Тихоокеанската дивизия с 20 точки.

First NHL game
First NHL goal

Congratulations, Adam Edstrom!
— NHL (@NHL)

Айлендърс взеха единствено точка при семейството си на водача в Атлантическата дивизия Бостън Брюинс, откакто отстъпиха с 4:5 след дузпи.

" Островитяните " повеждаха на три пъти в мача и не изоставаха в нито един миг преди дузпите, само че това не им бе задоволително за успеха.

Нюйоркчани поведоха с 2:0 във втората третина с голове на Александър Романов и Симон Холмстрьом, само че Бостън изравни преди почивката посредством Морган Гики и Давид Пастърнак.

В третата четвърт Бо Хорват и Брок Нелсън на два пъти даваха задатък на Айлендърс, само че Брюинс стигаха до равенства за 3:3 и 4:4 посредством Джеймс ван Риймсдайк и Майсън Лохрей.

В продълженията гол не падна, а при дузпите за домакините осъществя само Холмстрьом. За сметка на това за Бостън голове вкараха Чарли Койл и Пастърнак.

С успеха " мечоците " събраха актив от 42 точки от първите си 28 мача.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР