С дискусионна среща, посветена на предизвикателствата пред големите компании в

...
С дискусионна среща, посветена на предизвикателствата пред големите компании в
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк събра водещи експерти на дискусионна среща за ESG прехода и новите изисквания на регулаторите

С дискусионна среща, отдадена на провокациите пред огромните компании в ESG прехода УниКредит Булбанк сложи началото на серия уоркшопи и образования в поддръжка на бизнеса по пътя му към устойчива промяна и по-лесно посрещане на новите регулаторни условия.

Сред тематиките на първия диалог с присъединяване на екипът на банката и водещи специалисти от консултантския бранш бяха по какъв начин да изберем верния ESG сътрудник, какво следва по първа вълна ESG/CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) и по какъв начин бизнесът да се приготви. Събитието се организира в Международния център на УниКредит Булбанк.

Новата инструкция CSRD, която ще влезе в действие през 2024 отчетна година, доста ще разшири обсега на наложителната отчетност на фирмите спрямо актуалната обстановка и докладването по Директивата за нефинансовото отчитане (NFRD). През 2025 година обсегът ще се разшири и фирмите със чиновници над 250 индивида, с оборот над 50 млн. евро или баланс над 25 млн. евро също ще бъдат задължени да рапортуват.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР