С бели гълъби като символ на новото начало бе открита

...
С бели гълъби като символ на новото начало бе открита
Коментари Харесай

С бели гълъби като символ на новото начало бе открита кампанията на ДПС във Варна

С бели гълъби като знак на новото начало бе открита акцията на Движение за права и свободи във Варна.

Тази самодейност на Варненската организация на Движението е наситена с доста символика в днешната напрегната обстановка в страната. 

Белите гълъби са знак за политически мир, за толератнтност и взаимно уважение; те са знак на свободата и благопожелание за съгласие и народна власт - правила, от които Движение за права и свободи не остъпва от мига на основаването си. А основаването на Движение за права и свободи потегля точно от Варненския район.

 

" Пожелавам ви да надградите постигнатото. "

С тези думи се обърна ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ към членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи на предизборна среща във Варна.


На срещата участваха претендентът за кмет на община Провадия Хюсни Адем и претендентът за кмет на община Аврен Кадир Кадир, претендентите за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от Движение за права и свободи в област Варна.


„ Време е да загърбим опълчването и разделянето. Време е другите политически сили да се конкурират за решение на проблемите на хората. Това е значима част от тази акция. Тази конкуренция може да сплотява ", сподели още Карадайъ.


Зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от област Варна Филиз Хюсменова пожела триумф на всички претенденти и съобщи цялостната си поддръжка за претендентите на Движение за права и свободи.

Филиз Хюсменова, която бе новото попълнение в листите на Движение за права и свободи за парламентарните избори, съумя да вдигне резултата на Движението във Варна с близо 1000 гласа.  Бившият евродепутат, който се завърна в българската политика, направи шеметна акция във Варненския район, която получи всеобщо утвърждение и от 8620 гласа на предишните избори, на 2 април 2023-а за Движение за права и свободи пуснаха бюлетината си 9540 гласоподаватели. 

Сега, въз основата на нейния триумф, претендентите на Движението за локална власт ще се борят за доверието на гласоподавателите.
Време е за ново начало, споделят от Движение за права и свободи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР