Руснакът Ари Закарян, мениджър на Иля Малинин, и продуцент на

...
Руснакът Ари Закарян, мениджър на Иля Малинин, и продуцент на
Коментари Харесай

Руски хореограф постави новата волна програма на Александра Фейгин

Руснакът Ари Закарян, управител на Иля Малинин, и продуцент на доста шоу стратегии във фигурното пързаляне, направи хореографията на Александра Фейгин за новата й волна стратегия.

" Всичко стартира от диалог сред треньора ми Андрей Лутай и Ари Закарян по време на Световното състезание в Сайтама през месец март. Беше малко изненадващо, тъй като Закарян не работи доста постоянно самостоятелно с фигуристи по съчетанията им, а главно по огромни шоута. Но ни убеди, че може да направи за мен стратегия, която да е доста друга от всички досегашни ", сподели Александра Фейгин за уеб страницата на БФ Кънки.

Идеята е призната и по този начин в края на април Ари Закарян дойде в София, с цел да сложи съчетанието.

" Никога не съм виждала толкоз забавна, друга, невероятна хореография ", добави най-хубавата българка фигуристка.

В програмата са комбинирани три истински музикални фрагмента, а героинята на Фейгин е като изгубена, намираща се отвън действителността, живееща в личен свят и придвижванията й са странни и непредвидени. Фейгин споделя, че при започване на самата нея й е било необичайно да ги извършва, тъй като опитът й дотук е с хореографии в доста по-обичайни разновидности във връзка с стойката, ръцете и така нататък Докато в този момент би трябвало да наподобява разпиляна и клатеща се. Но признава, че без подозрение усеща тази хореография доста завладяваща и я играе на драго сърце.

Кратката стратегия на Фейгин от към този момент приключилия сезон остава и за идващия, а подготовката за него планува лагер в Кранево, на който най-хубавата българска фигуристка би трябвало да разпързаля новите си кънки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР