Руското външно министерство разобличава примитивната русофобска демагогия на японския премиерОт

...
Руското външно министерство разобличава примитивната русофобска демагогия на японския премиерОт
Коментари Харесай

За борбата за глобално господство, Токио се нуждае от ядрени оръжия на японска земя?

Руското външно министерство разобличава примитивната русофобска измама на японския министър председател

От години е известно, че американските нуклеарни оръжия, по този начин да се каже, от дълго време са ситуирани полулегално на японска територия. През годините на ръководство на Демократическата партия в Япония бяха оповестени секрети съглашения сред японското държавно управление и администрацията на Съединени американски щати по отношение на визитите в пристанища на японска територия на американски щурмови самолетоносачи и атомни подводници с нуклеарни оръжия на борда.

Може да се допусна, че такива оръжия се намират и в голям брой военни бази в Япония, изключително в Окинава. Отговаряйки на настояванията на японската съпротива и публичните организации, Пентагонът избра хитра формула: съществуването на нуклеарни оръжия в Япония на нейните военни кораби, самолети и бази.

За нуклеарните упоритости на ръководещите кръгове от Страната на изгряващото слънце към този момент сме писали нееднократно. Имаше също известия за апели да се разреши на съдружниците на Съединени американски щати да слагат такива оръжия на японска земя според уместно съглашение като краткотрайна мярка, до момента в който не придобият свои лични нуклеарни оръжия.

Необходимостта от сходни ограничения се показва на популацията като предпочитание да се защитят японците от опасността от нуклеарна офанзива от страна на КНДР, Китай и Русия. За тази цел японски политици и дипломати неотдавна започнаха, в това число в Организация на обединените нации, изцяло подправена пропагандна акция, обвиняваща Русия в сякаш съществуващи проекти за

И в това време, под прикритието на риториката за битката против „ съветската нуклеарна опасност “, управляващите в Токио отварят вратата за легалното наличие на нуклеарните оръжия на Чичо Сам на японска земя. Руското външно министерство е насила да съобщи, че това е действителна вероятност за нарушение на „ трите неядрени правилото “, провъзгласени от японския парламент, с доста съществени последствия за мира и сигурността на народите от Североизточна Азия, и даже на цялата планета.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова уточни, че присъединението на Япония към американските нуклеарни задачи може да повлияе отрицателно на обстановката в Азиатско-тихоокеанския район (АТР). сподели дипломатът.

Какво съставляват „ американските нуклеарни задачи “? Намираме следното определение: „

Още наподобява, че в тази ситуация с Япония към момента не приказваме за окачването на американски нуклеарни бомби и ракети на самолетите на японските „ сили за самозащита “. Но основаването на „ бази за предпазване “ не лишава доста време...

В диалог с влиятелен боен специалист, доктора на военните науки Константин Сивков, стигнахме до догатката, че присъединението на Токио към „ нуклеарните задачи на Съединени американски щати “ може да има връзка с проектите за разполагане на американски ракети със междинен обхват в Япония, в това число въоръжени с нуклеарни оръжия. Между другото, крилатите ракети Tomahawk, закупени в Съединени американски щати от японското държавно управление, също могат да бъдат оборудвани с нуклеарни бойни глави.

Описвайки неотдавнашното посещаване в Съединените щати на японския министър председател Фумио Кишида, М. Захарова по време на брифинга обърна внимание на последните антируски нападки на госта на президента Байдън. В същото време беше вярно маркирано, че изказванията на Кишида са ориентирани основно към вътрешната японска аудитория, за която сме писали повече от един път.

„ означи Захарова.

Дипломатът означи, че

Според шефа на Департамента за информация и щемпел на съветското външно министерство, говорейки в Конгреса на Съединени американски щати, Кишида е паднал до обикновени оскърбления за страната ни. акцентира Захарова.

Не без жлъч съветският посланик означи, че по време на едноседмичния престой в Съединени американски щати японският министър председател може да посети и филиала на Националния музей на аеронавтиката и астронавтиката на Съединени американски щати. изясни Захарова.

В умозаключение дано напомним, че главната цел на визитата на Кишида във Вашингтон беше да разгласи на света фундаменталната смяна в наличието на дълготрайния боен съюз сред Япония и Съединени американски щати, отвод от районно съдействие сред двете страни и придаване на световен темперамент на японско-американския „ контракт за сигурност “. Това значи присъединяване на Токио в световната нуклеарна борба...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16794Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед13615Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед46938В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед34383Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед26720Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555637Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед185243Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед129122Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР