Руското външно министерство е извикало посланика на САЩ Джон Съливан,

...
Руското външно министерство е извикало посланика на САЩ Джон Съливан,
Коментари Харесай

Руското външно министество: Отношенията между Русия и САЩ са на ръба на скъсване


Руското външно министерство е извикало посланика на Съединени американски щати Джон Съливан, с цел да му каже, че забележките на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През са довели двустранните връзки до ръба на скъсването, заяви Ройтерс.

Миналата седмица Байдън съобщи, че Путин е " военнопрестъпник ", тъй като е изпратил десетки хиляди бойци в Украйна.

На Съливан е връчена протестна нота по отношение на " неотдавнашните неприемливи изказвания " на Байдън по адрес на съветския президент, се споделя в изказване на съветското външно министерство.

Освен това по време на срещата по настоящи двустранни въпроси на посланикът е бил " подложен остро въпросът за обезпечаване на естествени условия за работа на съветските дипломатически задачи в Съединени американски щати, в това число гаранции за тяхното непрестанно действие ", заяви ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР