Руският президент Владимир Путин в крайна сметка ще бъде принуден

...
Руският президент Владимир Путин в крайна сметка ще бъде принуден
Коментари Харесай

Зеленски знае кога Путин ще седне на масата за преговори

Руският президент Владимир Путин в последна сметка ще бъде заставен да седне на масата за договаряния. Това е декларирал пред американската телевизия CBS украинският президент Володимир Зеленски.

„ Няма да е належащо да деокупираме всичките си територии само с военни средства. Сигурен съм, че когато Путин загуби това, което завладя от 2022 година, той изцяло ще загуби доверието даже на тези страни, които към момента се съмняват в поддръжката към Украйна. Путин също ще загуби властта вътре в страната си. Веднага щом това се случи, той ще бъде подготвен за разговор ", е коментирал Зеленски.

По думите на президента на Украйна в този миг Путин не желае никакъв разговор, макар изказванията на Кремъл, че руснаците в действителност желаят " мир ".

„ И когато той е подготвен за разговор, несъмнено, интернационалните условия би трябвало да бъдат свързани с освобождението на нашите територии, с териториалната целокупност на Украйна “, акцентира Володимир Зеленски.

Путин би трябвало да бъде заставен да обърне внимание на развиването на своята страна, а не на нападателни войни против Украйна, споделя още украинският президент. Той упорства западните страни би трябвало да дават оръжия и Противовъздушна отбрана системи на Украйна, с цел да отбрани жителите си и да отблъсне експанзията, както и да наложат още наказания на режима на Путин, с цел да го отслабят още повече.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР