Руският певец с български корени Филип Киркоров празнува 57-ия си

...
Руският певец с български корени Филип Киркоров празнува 57-ия си
Коментари Харесай

Световноизвестен певец с български корени празнува днес

Руският артист с български корени Филип Киркоров чества 57-ия си рожден ден през днешния ден, научи Sofia24.bg . Кариера му е белязана от доста шлагери, кавги и награди. Киркоров е роден във Варна на 30 април 1967 година Баща му Бедрос Киркоров е български артист от арменски генезис, а майка му Виктория е рускиня.

Семейството на световноизвестния артист се мести в столицата на Съюз на съветските социалистически републики - Москва. По това време Филип е още малко дете. От петгодишна възраст Киркоров пътува с родителите си по гастроли. Счита се, че за първи път излиза на сцената, когато е на 5 години. 

Филип участва на концерт на своя татко Бедрос, в спектакъл в Петрозаводск. Бедрос извършва своята автобиографична ария " Сынок “, отдадена на руските танкисти, които той среща във Варна през 1944 година. В края на песента Филип излиза на сцената и подарява на татко си карамфил, по-късно Бедрос го показва и първите овации в живота на Филип са факт. 

Киркоров приключва московското учебно заведение 413 със златен орден, след което се пробва да влезе в Театралния институт, само че взима изпитите. Възпитаник е на московското Държавно музикално учебно заведение " Гнесини “, отдел музикална комедия, приключва с алена тапия за отличен триумф.

Той се дами за именитата съветска певица Алла Пугачова, с която през 2005 година се развежда. Има две деца Алла-Виктория и Мартин-Христо.

Припомняме, че предходната година Киркоров получи за рождения си ден луксозен букет и доста любопитни дарове от своите деца. Малката дама го зарадва с бутилка за филтриране на вода. А синът му го подари със зарядно за бързо зареждане на устройства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР