Руският мотоклуб Нощни вълци ежегодно тръгва на патриотичен марш из

...
Руският мотоклуб Нощни вълци ежегодно тръгва на патриотичен марш из
Коментари Харесай

Bild: Членове на рокерите на Путин Нощни вълци са забелязани в Потсдам

Руският мотоклуб " Нощни вълци " годишно потегля на родолюбив марш из Европа в навечерието на Деня на успеха, заяви. Крайната дестинация на мотористите е Берлин. От 2022 година влизането в Европейски Съюз за съветски членове на клуба е затворено, тъй че турнето продължава от членове на неговите задгранични клонове.

" Night Wolves, " " Channel One, " tricolors, and icons – no, this is not Moscow, but Berlin.

Showing how the " Immortal Regiment " march took place in Tiergarten Park.

Recall that participants of the event, shouting " Fascism will not pass, " attacked an activist with a Ukrainian…
— Sota News (@sotanews)

Около 30 членове на съветската националистическа група " Нощни вълци " са посетили Потсдам в сряда. Спирката е била част от годишната им обиколка за отбелязване на края на Втората международна война в Европа и освобождението преди 79 години.

От 2015 година „ Нощните вълци “ провеждат така наречен Victory Tour of Europe „ В памет на успеха над режима на Хитлер “.

Дестинацията постоянно е Берлин, руските монументи в Трептов парк и Тиргартен. От 2022 година съветските рокери са включени в санкционния лист на Европейски Съюз и към този момент нямат право да влизат в Европейския съюз. Вместо тях в турнето вземат участие техни съдружници от задгранични клонове на клуба.

My brothers and sisters from MC Night Wolves Europe are still on the annual traditional ride of honor VICTORY ROADS 2024!
Today, May 8, we celebrate the victory over Nazism, and on this very day, we want to show you some of the places we visited during our Victory Roads 2024. Our…
— SlavicFreeSpirit (@SlavFreeSpirit)

В сряда сутринта рокерите са посетили руското мемориално гробище в Ораниенбург и мемориала Заксенхаузен. Според полицията те са прекарали сряда вечерта в Хенигсдорф.

Дестинацията за последователите на „ Нощните вълци “ са руските монументи в парка Трептауер и Тиргартен в Берлин. Там най-вероятно още веднъж ще положат венци и ще развеят проруски транспаранти. Акцията е поради обстоятелството, че на 9 май Русия обичайно празнува успеха на Съюз на съветските социалистически републики над нацистка Германия.

Мотористите са се държали умерено по време на визитата си в Бранденбург, сподели представител на полицията. По време на пътуванията си из Бранденбург групата беше непрекъснато придружавана от полиция.

Тяхната емблема е ухилена вълча глава с огнена опашка върху кожени костюми.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР