Руските въоръжени сили са поразили складове с далекобойни западни ракети

...
Руските въоръжени сили са поразили складове с далекобойни западни ракети
Коментари Харесай

Русия унищожи склад за ракети Storm Shadow в Одеса - търсят предателя, издал координатите

Руските въоръжени сили са поразили хранилища с далекобойни западни ракети Storm Shadow. Това съобщи някогашният национален народен представител от Върховната рада Анна Гопко, представена от " Страна.ua " и " Фокус ".

Ударите са били " доста точни ". И това, съгласно нея, не е първият път, когато западни оръжия се унищожават още в складовете. Гопко счита, че някой издава информация на съветските разследващи служби.

" Вчера с един удар врагът унищожи в Одеса цялостен боеприпас от ракети, които нашите сътрудници ни предадоха. При това от подчинени на Малюк (Василий Малюк, шеф на Службата за сигурност на Украйна - СБУ) изтича информация за значими товари, които влизат в складовете на " Нова поща “, написа медията.

Междувременно съветското министерство на защитата оповестява, че оперативно-тактическата авиация, ракетните сили и артилерията от групировките на съветските въоръжени сили през миналото денонощие са унищожили завод за произвеждане на ракети и муниции, както и склад за ракетно и артилерийско оръжие на въоръжените сили на Украйна.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР