Руските сили са нанесли среднощна атака по медицински център в

...
Руските сили са нанесли среднощна атака по медицински център в
Коментари Харесай

Русия удари медицински център в Херсон

Руските сили са нанесли среднощна офанзива по медицински център в град Херсон. Няма данни за починали и ранени. Контролът над град Мариинка, пък остава неразбираем. Според публични известия Русия е постигнала известни триумфи в региона. След близо две години война президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че са нужни промени, с цел да се усъвършенства системата за военна готовност. Според него това е част от цялостната тактика за възстановяване на военните позиции на страната в светлината на продължаващата война с Русия. Този въпрос се разисква от известно време. 

" Всички в Украйна знаят, че са нужни промени в тази област. Не става въпрос единствено за броя на тези, които могат да бъдат мобилизирани. Става въпрос за времевата рамка на демобилизацията за всички, които сега са в армията, и за тези, които ще се причислят към нея. Става дума и за изискванията “, сподели Зеленски.

Макар да не даде доста детайлности, той съобщи, че няколко " съответни оферти " към този момент са на масата, с цел да се реализиран целеви резултати за изискванията на войната през 2024 година Коментарите му пристигнаха в миг, когато съветският президент Владимир Путин подписа декрет, с който разпореди увеличение на въоръжените сили на страната със 170 000 души. Така общият брой на военният личен състав на страната ще стане 2 милиона и 200 хиляди души. Руското министерство на защитата съобщи, че заповедта не допуска " доста разширение на наборната военна работа ", като в свое изказване уточни, че нарастването ще стане последователно посредством набиране на повече доброволци.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР