Руски военен кореспондент на държавната телевизия загина в четвъртък от

...
Руски военен кореспондент на държавната телевизия загина в четвъртък от
Коментари Харесай

Руски военен кореспондент е загинал в Запорожка област

Руски боен сътрудник на държавната телевизия почина в четвъртък от шрапнелни рани след нахлуване с дрон на украинските въоръжени сили в следената от Русия Югоизточна Украйна, заяви държавната телевизия, представена от Ройтерс.

Руските следователи споделиха, че Въоръжените сили на Украйна са блъснали група съветски публицисти в следения от Русия район Запорожие в Югоизточна Украйна в сряда с осколочни снаряди и дрон.

38-годишният Борис Максудов, сътрудник на телевизионния канал " Россия 24 " е получил тежка рана от шрапнел и лекарите не са успели да го спасят.

" Борис Максудов умря на 23.11.2023 година след раняване в Запорожие ", заяви държавната телевизия. " Предишния ден снимачният екип попадна под обстрел от ВСУ " (Въоръжените сили на Украйна).

Общоруската държавна телевизионна и радио компания (ВГТРК) изрази своите съболезнования на фамилията и сътрудниците на Максудов.

Запорожие е един от четирите украински района, които Русия анексира противозаконни, откакто нахлу в Украйна на 24 февруари 2022 година
 Руска актриса почина при украински
Руска актриса почина при украински " удар на възмездието " в Донецка област

HIMARS порази тържество на съветска военна част
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР