Русия заяви, че одобрението на американските законодатели на в размер

...
Русия заяви, че одобрението на американските законодатели на в размер
Коментари Харесай

Русия предрече гръмко фиаско за САЩ в Украйна като това в Афганистан и Виетнам

Русия съобщи, че утвърждението на американските законодатели на в размер на 60,84 милиарда $ за Украйна демонстрира, че Вашингтон навлиза все по-дълбоко в хибридна война с Русия, която ще приключи с оскърбление като това във Виетнам или Афганистан , оповестява " Ройтерс ".

Руската инвазия в Украйна през 2022 година провокира най-тежката рецесия в връзките сред Русия и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година

Вчера Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри с необятна двупартийна поддръжка законодателен пакет на стойност 95 милиарда $, предоставящ помощ за сигурността на Украйна, Израел и Тайван. Това се случи макар твърдите възражения на някои републиканци.
 Дмитрий Медведев пожела на Съединени американски щати революция поради военната им помощ за Киев
Дмитрий Медведев пожела на Съединени американски щати революция поради военната им помощ за Киев

Причината е русофобията на Белия дом

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова уточни, че е ясно, че Съединените щати желаят Украйна " да се бие до последния украинец ", в това число с офанзиви против съветска суверенна територия и цивилни.

" Все по-дълбокото нахлуване на Вашингтон в хибридната война против Русия ще се трансформира в такова гръмко и унизително крушение за Съединени американски щати като това във Виетнам и Афганистан ", предизвести тя.

По нейни думи елементарните украинци са били " водени принудително на заколение като " пушечно месо ", само че Съединените щати към този момент не залагат на украинска победа против Русия.

Западните водачи и Украйна показаха войната в Украйна като присвояване на земя в имперски жанр, което демонстрира, че постсъветска Русия е една от двете най-големи национални страни закани за световната непоклатимост, наред с Китай.

От своя страна Путин показва войната като част от доста по-голяма битка със Съединените щати, които съгласно него са пренебрегнали ползите на Москва след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики през 1991 година и по-късно са заговорили да разцепят Русия и да заграбят нейните естествени запаси.
 Песков: Това ще обогати още повече Съединени американски щати и ще разори Украйна
Песков: Това ще обогати още повече Съединени американски щати и ще разори Украйна

Позиция на Кремъл
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР