Русия трябва да се възприема като световна сила, която да

...
Русия трябва да се възприема като световна сила, която да
Коментари Харесай

От САЩ предложиха морков за Русия: да бъде приета в европейското семейство

Русия би трябвало да се възприема като международна мощ, която да бъде привлечена от преимуществата на естествените връзки със Запада. Тази самодейност е отправена от анализатора на The National Interest Джералд Хайман, оповестява РИА Новости.

„ Международният остракизъм не е рационален метод в връзките, изключително с такава огромна и значима страна като Русия “, сподели той.

Гневът на Запада към Русия не би трябвало да надвива над разбирането, че това е голяма страна с колосални човешки и естествени запаси, както и сериозен боен капацитет, сподели Хайман. По мнението на създателя, най-разумната тактика по отношение на Русия би била да се показват преимуществата на положителните връзки със западните страни.

„ Сред тези преимущества може да бъде възобновяването на присъединяване на Русия в международната търговия, премахването на глобите и третирането й като международна мощ “, допусна анализаторът.

По думите на Хаймън, вместо да се прекъсват връзките с Русия, е належащо тя да се интегрира оптимално в „ европейското семейство “, като се употребяват „ моркови, а не тояги “.

Москва неведнъж е заявявала, че е подготвена да построява връзки със Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО на основата на взаимно почитание, без да постанова полезности. По-рано министърът на външните работи Сергей Лавров съобщи, че Русия ще дефинира вероятностите за взаимоотношение със Запада съгласно личните си условия, незабавно щом неговите водачи „ изтрезнеят “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР