Русия няма да отстъпи в инвазията си в Украйна, като

...
Русия няма да отстъпи в инвазията си в Украйна, като
Коментари Харесай

Путин казва, че Русия планира буферна зона за защита срещу украински трансгранични атаки

Русия няма да отстъпи в нашествието си в Украйна, като една от идните й цели е да сътвори буферна зона по границата, с цел да помогне отбрана против украински удари на огромни дистанции и трансгранични набези, сподели съветският президент Владимир Путин.

Силите на Кремъл неотдавна реализираха прогрес на бойното поле, до момента в който войските на Киев се борят с изострен дефицит на артилерийски снаряди и изтощена фронтова линия единици след повече от две години война. Фронтовата линия се простира на над 1000 километра (620 мили) от източна и южна Украйна.

Но напредъкът е муден и безценен, до момента в който Украйна от ден на ден употребява огневата си мощност с огромен обхват, с цел да удря надълбоко петролни рафинерии и депа вътре в Русия. Освен това групи, които настояват, че са основани в Украйна съветски съперници на Кремъл, започнаха трансгранични нахлувания.

„ Предвид актуалните трагични събития ще бъдем принудени в даден миг, когато сметнем за належащо, за основаване на избрана „ санитарна зона “ на територи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР