Русия има достатъчно сили и средства, за да разруши енергийната

...
Русия има достатъчно сили и средства, за да разруши енергийната
Коментари Харесай

Русия имала достатъчно средства, за да разруши енергийната инфраструктура на Украйна

Русия има задоволително сили и средства, с цел да унищожи енергийната инфраструктура на Украйна.

Това мнение изрази в изявление за ТАСС проруският началник на Запорожка област Евгений Балицки.

" Както вярно сподели нашият президент, ние към момента не сме почнали нищо. Нашите фашистки съперници са се подготвили за обстоятелството, че имаме сили и средства и тези средства са задоволителни, с цел да унищожат цялата енергийна инфраструктура на украинския режим. Казвам това като боен водач, който е бил подготвен да се бори против индустриални качества, като се има поради, че съм водач на стратегически аероплан, носещ ракети ", сподели той.
 Русия нанесла най-тежкия удар по украинската енергийна система
Русия нанесла най-тежкия удар по украинската енергийна система

Москва е употребила 90 ракети и 60 дрона против Украйна тази нощ

Припомняме, че на 22 март украинските управляващи нарекоха комбинираната офанзива от повече от 150 ракети и дронове Освен сериозни инфраструктурни обекти, в това число водноелектрическата централа " Днепър ", бяха развалени жилищни здания. Загинаха цивилни - в Запорожие, Хмелницки и в Днепърската Водноелектрическа централа.

Русия назова " отмъщение "

От 16 до 22 март " в отговор на обстрел на съветска територия ", съветските военни нанесоха и " 49 удара на отмъщение по цели в Украйна ", цитира РИА Новости съветското министерство на защитата.

Киев нападна съветски рафинерии. 

Руските петролни рафинерии Това съобщи Олга Стефанишина, вицепремиер на Украйна.

Изказването ѝ идва, откакто във " Файненшъл таймс " - непосредствен съдружник на Киев, са поискали от страната да спре да нанася удари с дронове по съветски рафинерии.

против съветските енергийни уреди през този месец. Тя изстреля огромен брой дронове с огромен обхват, с цел да порази най-големите съветски рафинерии, което докара до краткотрайно прекъсване на производството в някои от тях.

Атаките фактически доведоха до повишаване на петрола. Цените му се покачиха с близо 4% от 12 март до момента, откакто Украйна порази огромна петролна рафинерия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР