Русата Златка започна да си търси нов мъж. Блондинката се

...
Русата Златка започна да си търси нов мъж. Блондинката се
Коментари Харесай

Благо кръшнал на Русата Златка с хостеса

Русата Златка стартира да си търси нов мъж. Блондинката се втурна да обикаля нощните заведения в София и се отдаде на момински живот. Плеймейтката не стопира да купонясва в нощни заведения и кръчми, до момента в който за сина им Благой се грижи баща му Благой Георгиев-Джизъса.
 

Златка бръмчи в компанията на гримьора Цецо Андрев, като дружинката им стои по кръчмите до дребните часове на нощта. Пазраджиклийката отпътува на отмора във Велинград, само че не дружно с Джизъса, а в незнайна компания. Блондинката не демонстрира кой я съпровожда по време на спа почивката.

Преди да се раздели с Благой, силиконката ходеше на почивки единствено фамилно, само че през днешния ден е оставила дребния Благой на грижите на баща си, а тя си почва справедливо, тъй като в продължение на няколко години тя изкарваше парите в фамилията, а някогашният футболист единствено се усмихваше с изкуствените си зъби.

Въпреки че двамата на този стадий отхвърлят да са разграничени, съгласно източник на „ Уикенд ” те в действителност претърпяват рецесия в връзките си. Според осведомени повода е невярност от страната на Благой, за която благоверната му научила. Ако се има вяра на слуховете, футболиста кръшнал на Златка с хостеса в столично заведение. Той горчиво се каел за прегрешението си, само че Райкова била безапелационна, че няма да му елементарни елементарно. Сега тя демонстративно парадирала, че е свободна жена и търси неангажиращи занимания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР