Румър Уилис написа честен текст за промените, които е забелязала

...
Румър Уилис написа честен текст за промените, които е забелязала
Коментари Харесай

Дъщерята на Брус Уилис откровено за промените в тялото си след раждането, за да подкрепи майките

Румър Уилис написа почтен текст за измененията, които е забелязала в тялото си след раждането на щерка си Луета.

34-годишната щерка на Брус Уилис и Деми Мур показа фотография без облекла и написа текст, изпълнен с признателност за тялото си, което приема такова, каквото е. Румър написа, че е във екстаз от това, което тялото на една жена може да направи и няма нищо срещу гърдите ѝ да са се отпуснали, тъй като хранят щерка ѝ.

Ето какво споделя Румър:

„ Това мое тяло сътвори човек от нулата... Сега наподобява и се усеща малко по-различно, само че всеки ден в действителност се учудвам, когато погледна щерка си и видя усмивката ѝ или когато видя съвършеното ѝ лице, дребните ѝ пръсти и методът, по които очите ѝ искрят, когато се разсъни заран и разпознае лицето ми. Тя е любовта на живота ми.

 

Това мое тяло, което прекарах години, пробвайки се да оформя в това, което смятах за привлекателно, в този момент е малко по-меко, по-заоблено и по-различно, само че това е добре. То е освен това от просто добре, някак си е необикновено, тъй като в него порасна човек. Това малко творение, което доста обичам. Това е учудване, което доближава нови висоти всеки ден.

Знам, че тялото ми към момента се приспособява, само че без значение в каква форма ще бъде, просто съм признателна за всичко, което направи и продължава да прави.

 

В процеса на промяна съм признателна за всеки завой. Гърдите ми може да са по-големи и може би в никакъв случай не са били толкоз отпуснати, само че какъв подарък и привилегия е да мога да храня и обезпечавам храна за моя Лу. Те също са фантастична възглавница, когато спим дружно. Бедрата и коремът ми към този момент са по-заоблени, само че към тях щерка ми се усеща безвредно, усеща топлота и обич.

 

Най-дълбоката хубост, която в миналото съм чувствала, идва от ежедневното ми увещание да не отхвърлям тези елементи от мен, а да ги приема и да изразя дълбока признателност. “

Припомняме, че Румър роди първото си дете от Дерек Томас на 18 април 2023 година, малко откакто откри, че татко ѝ Брус страда от деменция.

Вижте няколко фотоси на Румър, нейното богатство и дядо Брус в галерията ни:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР