Рой Кийн изрази съмнения относно Роберто Де Дзерби, който ще

...
Рой Кийн изрази съмнения относно Роберто Де Дзерби, който ще
Коментари Харесай

Рой Кийн обяснява защо има съмнения относно фаворита да замени Юрген Клоп като треньор на Ливърпул

Рой Кийн изрази подозрения по отношение на Роберто Де Дзерби, който ще размени Юрген Клоп в Ливърпул, поставяйки под въпрос неналичието на титли, които е спечелил като управител.

Клоп е на път да се отдръпна от поста ментор на Ливърпул в края на сезона, а Де Зерби е измежду любимците да поеме Анфийлд след новината, че Шаби Алонсо е решил да остане в Байер Леверкузен.

Де Зерби впечатлява, откогато пое Брайтън през 2022 година, само че до момента е спечелил единствено две сребърни купи в мениджърската си кариера. През 2016 година той завоюва Coppa Italia Lega Pro с Фоджа, преди да вдигне Суперкупата на Украйна с Шахтьор Донецк през 2021 година

И до момента в който Кийн похвали личността на Де Зерби и стила на футбол, който играят неговите тимове, Манчестър Легендата на Юнайтед допусна, че италианецът към момента не е подготвен да поеме клуб като Ливърпул.

" Всеки управител е друг, той е самичък по себе си и това е огромен плюс за него ", сподели Кийн пред Sky Sports. „ Понякога, когато на един управител му бъдат зададе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР