Роузи Смит сподели честната си реакция, след като телевизионната легенда

...
Роузи Смит сподели честната си реакция, след като телевизионната легенда
Коментари Харесай

Веселият отговор на дъщерята на Лорейн Кели, Роузи, че тя е Бухал в ITV The Masked Singer

Роузи Смит показа честната си реакция, откакто телевизионната легенда и майка Лорейн Кели беше разкрита като Бухал в The Masked Singer UK в шокиращо поврат в шоуто.

29-годишният подкастър и публицист изглеждаше изцяло индиферентен, откакто стана очевидец на големия миг, в който шотландският ефирен водещ беше изобличен пред нацията в събота вечер - след седмици догадки и от двамата съдиите и феновете. В същинската природа на шоуто пеещите звезди би трябвало да пазят самоличността си в загадка от околните си фамилии и другари.

Докато някои хора може да съумеят да схванат известните лица зад костюмите от загадъчните си улики, други остават изцяло комплицирани. Изглежда Роуз можеше да допусна, че майка й се крие зад костюма на Бухал - само че реакцията й не издаде нищо.

Влизайки в страницата си в Instagram през вчерашния ден вечерта, Роуз се снима по какъв начин гледа програмата в хола си, макар че не сподели лицето си или не сподели нищо във видеото. Тя замълча, до момента в който записваше клипа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР