Росен Борисов - началник на сектор Превантивна и контролна дейност

...
Росен Борисов - началник на сектор Превантивна и контролна дейност
Коментари Харесай

Денков връчи на Росен Борисов приза Пожарникар на годината

Росен Борисов - шеф на бранш " Превантивна и контролна активност " в районна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Шумен бе отличен с наградата " Пожарникар на годината ".

Наградата му бе връчена на специфична гала в Министерство на вътрешните работи и в наличието на премиера Николай Денков. 

" Смелостта, добротата, съществуват на всички места в България и когато имаме потребност от тях, можем да разчитаме на хора като него. В тази биография ще видите всичко: битка за избавяне на човешки животи в България, задача в Турция, в най-трудните дни, когато трябваше да се спасят хората в този извънредно сложен, обиден район. След това в Гърция най-големият пожар, за който стана дума, когато още веднъж видяхме, че би трябвало да си подадем ръка, тъй като проблемите, свързани с климатичните промени, не знаят границата от кое място минава сред двете страни. Човек, който работи с учениците, изнася лекции в Националната стратегия, тренира младите огнеборци ", разяснява министър-председателят.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР