Робърт Монро, Проекта Отворете порталите и расата на междуизмерните влечуги

...
Робърт Монро, Проекта Отворете порталите и расата на междуизмерните влечуги
Коментари Харесай

Робърт Монро, Проекта Отворете порталите и расата на междуизмерните влечуги

Робърт Монро, Проекта Отворете порталите и расата на междуизмерните влечуги …Американецът Робърт Алън Монро (1915 година – 1995 г.) става прочут като създател на поредност от книги за странното си прекарване отвън тялото, по време на което се среща с влечугоподобни същества.През 1958 година, 43-годишният американски ефирен инженер Робърт Монро претърпява поредност от странни събития.Отначало стартира да усеща мощна осцилация надълбоко в гърдите си. В един случай това възприятие става толкоз мощно, че той е заставен да легне.Тогава внезапно почувства, че се носи „ отвън тялото си “. До този миг той е доста рационално мислещ човек, който има вяра в бизнеса и науката, и не има вяра в никакви мистериозни прекарвания.
Монро незабавно се паникьосва, мислейки, че е мъртъв, само че мощният боязън го връща във „ физическата му форма “. И това е единствено началото … Скоро последват още веднъж сходни епизоди, в които той “напуска тялото си ” и се носи в безтегловност из стаята.Притеснен, Монро посещава няколко лекари и психолози, само че всеки медицински експерт открива, че е изцяло здрав. Възхитен от позитивната диагноза, Монро взема решение да усъвършенства новопридобитите си „ извънтелесни умения “.Скоро той е толкоз пристрастен от това, че напуща комфортната си корпоративна кариера и посвещава живота си на проучването на съзнанието.През идващите три десетилетия Робърт Монро деликатно учи прекарванията отвън тялото. Основната му цел е да събере научни данни, доказващи съществуването на различни действителности.С вярата да направи междуизмерното “пътуване ” по-достъпно, той създава технология, наречена Hemispheric Synchronization. Тази система, известна още като Hemi-Sync, употребява звукови модели, съдържащи бинаурални удари (3D звукови вълни), с цел да хармонизира лявото и дясното полукълбо на мозъка.Освен това, по негово искане, някои самостоятелни клинични невролози организират обстойно тестване на доброволци, употребявайки тази пробна техника. За тяхна изненада резултатите са ясно забележими при всяко ЕЕГ (електроенцефалограма), което вършат.Работата на Монро е пионер по пътя към осезаемите изменени положения. Институтът Монро е учреден през 1974 година и продължава да работи и до през днешния ден. Монро създава набор от техники за аудио стимулация, предопределени да концентрират вниманието, да облекчат напрежението, да подобрят съня и др.Правителството на Съединени американски щати следи от близко пионерските открития на откривателя и през 1978 година представители на Централно разузнавателно управление на САЩ се свързват с Монро.Високопоставени чиновници го канят да се причисли към строго конфиденциален боен план. Те желаят да употребяват неговата процедура, с цел да работят върху контрола на мозъка на бойците по време на военни интервенции. Това би дало голямо преимущество пред „ враговете “ им – Съюз на съветските социалистически републики.Надявайки се да получи още по-голям престиж в проучването на прекарвания отвън тялото и други паранормални феномени, Робърт Монро се съгласява да работи с тях.

 11 - Робърт Монро, Проекта Отворете порталите и расата на междуизмерните влечуги
Тъй като участниците в опитите би трябвало да отворят „ портали към други измерения “ по време на сесиите, откривателите подходящо назовават тази работа „ Отворете порталите “ (Open Gates).Четете още: Мистерията на цифрата 3 и ключът към съществуванетоСпоред разкрити файлове, Програмата е „ система за образование, предопределена да усили силата, концентрацията и кохерентността на амплитудата и честотата на мозъчните талази сред лявото и дясното полукълбо, с цел да промени съзнанието, премествайки го отвън физическата сфера, с цел да избяга от рестриктивните мерки на времето и пространството. След това участникът има достъп до другите равнища на интуитивно знание, които Вселената може да предложи. ”Откритията, изброени в окончателния разбор на пълководец Уейн М. Макдонъл, включват подробна информация за естеството на нашата действителност. Изследователите откриват, че живеем в холографска Вселена, а будният живот е проектирана електромагнитна Матрица.За да влязат в „ сферите отвън този свят “, участниците, носещи слушалки, седят в изолирана тъмна стая, слушайки разнообразни звукови тонове на избрани честоти. Те не се свързват и не поддържат връзка между тях.След довеждане докрай на тяхното „ астрално пътешестване “, доброволците описват на личния състав какво са претърпели.Според Робърт Монро, субектите постоянно се сблъскват с междуизмерни същности. Влечугоподобните хуманоиди са най-разпространени. Участниците назовават тези свръхестествени същества “алигатори ” поради зъбите им и крокодилските муцуни.

 22 - Робърт Монро, Проекта Отворете порталите и расата на междуизмерните влечуги
Любопитно е, че тогава Монро към този момент е добре осведомен с тези същества. По време на безбройните си експедиции отвън тялото той следи сходни гущероподобни същества.Монро и неговите помощници събират информация за тези мистериозни същества повече от тридесет и пет години.Ето какво откриват: 1) Тези гнусни гущери управляват и поробват човечеството от хилядолетия. 2) Те съществуват и работят в 4-то измерение и са забележими единствено за тези хора, които могат да виждат отвън нашия извънредно стеснен набор от забележима светлина.3) Влечугите се хранят с нашата духовна витална мощ.4) Отрицателната и ниска вибрационна сила е от значително значение за тяхното оцеляване. 5) Тези паразитни същества виждат Земята като голяма плантация, където събират човешки боязън, ненавист, безпокойствие, яд и меланхолия, и се хранят с тях.6) Техният разсъдък е еднакъв или надвишава човешкия. 7) Тази неуловима раса се счита за същински и висш държател на човечеството.Робърт Монро прекарва остатъка от дните си в проучване на прекарвания отвън тялото. Той умира през 1995 година През цялото му проучване неговите вярвания в никакъв случай не се трансформират и той постоянно предизвестява хората за съществуването на злокобни енергийни хищници към нас.Революционните опити на Проекта „ Отворете порталите “ не престават през 80-те години и записват стотици сполучливи „ полети до други светове “. Отделни документи за този Проект са оповестени обществено през 2003 година, само че получават ненадейно малко публично внимание.Някои информатори настояват, че в действителност този опит е бил систематизиран и под една или друга форма продължава и до през днешния ден.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР