Рита Ора, Доджа Кат и Емили Ратайковски бяха сред знаменитостите,

...
Рита Ора, Доджа Кат и Емили Ратайковски бяха сред знаменитостите,
Коментари Харесай

Met Gala вижда Рита Ора, Доджа Кат и Емили Ратайковски да демонстрират плътта си в „голи“ рокли

Рита Ора, Доджа Кат и Емили Ратайковски бяха измежду звездите, които избраха да показват плътта си в голи рокли на Met Gala.

Престижното фешън събитие, което се организира в Музея за съвременно изкуство Метрополитън в Ню Йорк в първия понеделник на май, вижда известни лица да раздрусват впечатляващи тоалети, когато влизат в извънредното празненство през голям червен килим. Тази година тематиката беше Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, със непоколебим дрескод на The Garden of Time, който видя доста звезди, в това число Зендая и Лана Дел Рей, да носят причудливи, само че зашеметяващи екипи, до момента в който дойдоха на Met Gala.

Някои известни лица обаче избраха да се откажат от дрескода тази година и вместо това избраха по-ясен жанр, като доста почитатели допускат, че са били повлияни от Райската градина вместо Градината на времето. Рита Ора облече едвам видяна рокля от Marni, която се състоеше от голо боди с част от мъниста, драпирана от горната страна. В изявление за Vogue на аления...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР