Ревюто на Gucci, представено в петък по време на Седмицата

...
Ревюто на Gucci, представено в петък по време на Седмицата
Коментари Харесай

Gucci и обсесията по палтата в Седмицата на модата в Милано


Ревюто на Gucci, показано в петък по време на Седмицата на модата в Милано, отдаде респект на блестящите рокли и най-стилната измежду връхните облекла - палтото. Креативният шеф на брана Сабато де Сарно явно е влюбен в палтата, тъй като сбирката есен-зима 2024 беше изпъстрена с разнородни модели, кройки и цветове на класическата дреха.

Самият Сабато споделя, че има повече от 200 палта, тъй че акцентът в ноата сбирка на Gucci не е неочакван. На стилния подиум забелязахме палта в неутрални тонове - алено и камилско, както и по-нестандартни цветове като мъхесто зелено, небесно синьо, а също и двуредни модели, oversize, с колани и мощно изразителни яки.



Друг акцент бяха кожените панталони, постоянно комбинирани със същия цвят палто или блейзър, чанти в ярки цветове и рокли и гащеризони с доста искра. Тъмните очила съпътстваха съвсем всяка визия, като че ли желаеха да кажат: не гледайте мен, гледайте какво нося.

Към новата чанта, наречена GG Milano, се причисли чантата с форма на полумесец, въодушевена архивите на Gucci. Обувките с високи платформи участваха осезаемо, както и дългите ботуши, стигащи до коленете, вид ботуши за езда.

Разгледайте най-хубавите визии от ревюто в галерията ни.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР