Респ. Brian Fitzpatrick, R-Pa., предупреди в събота, че Америка може

...
Респ. Brian Fitzpatrick, R-Pa., предупреди в събота, че Америка може
Коментари Харесай

Републиканецът има послание към всеки законодател, след като стрелецът от Falls Township уби 3: „Това трябва да се промени“

Респ. Brian Fitzpatrick, R-Pa., предизвести в събота, че Америка може да продължи да вижда насилствени закононарушения като съботната пукотевица в Пенсилвания и конфликта в Ню Джърси, където уединен стрелец умъртви трима души, преди да бъде арестуван часове по-късно.

По време на сегмент във „ Fox News Live “ Фицпатрик разиска напрегнатата обстановка и сподели, че законодателите би трябвало да дадат приоритет на оправянето с психологичните проблеми, или ще продължат да виждат насилието да прониква в общностите в цялата страна.

„ Реалността е, че в Америка е стигматизирано, когато приказваме за опазване на здравето от шията нагоре “, сподели Фицпатрик. „ Ние се фокусираме върху опазването на здравето от шията надолу и това би трябвало да се промени. Психичното здраве е безспорна рецесия в Америка. Тя се утежни от пандемията COVID-19. Тя се усилва заради разширеното потребление на обществени медии, увеличената приложимост на опиати. Много от тях са взаимосвързани проблеми. "

Той добави: „ Док...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР