Решението, което беше взето от Народното събрание в крайна сметка

...
Решението, което беше взето от Народното събрание в крайна сметка
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ нямат морал, доблест и принципи, имат само огромна жажда за власт и алчност

" Решението, което беше взето от Народното събрание в последна сметка затвърди извънредно позорното битие на този парламент - той стартира позорно и приключи позорно. ПП-ДБ сътвориха държавно управление с тези, които щяха да чегъртат - ГЕРБ. Станахме очевидци на срамен скандал сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи и ГЕРБ - ставаше дума за пудели, пачки и митници. Все едно станахме очевидци на гангстерска война и преразпределение на територии. "

Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов след приемането на оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Ако американският дипломат не е удовлетворен, сигурно ще има жертви, сподели той на въпрос дали от тази война ще има жертви.

" Ние от " Възраждане " казахме, че оставката на Росен Желязков трябваше да бъде поискана от дълго време поради нарушавания, осъществени дружно с ПП-ДБ. Тази групировка не влезе, някои отсъстваха от съвещание, Лорер го нямаше от самото начало - платен ли е от ГЕРБ и Движение за права и свободи и за кого играе. Точно той сподели, че Пеевски се е трансформирал към положително ", означи Костадинов.

" Днес паднаха доста маски, видяхме съглашателство от едната и от другата страна, само че си пролича кардиналното държание на " Възраждане ". Ние не гласувахме за Желязков при започване на това Народно заседание, за разлика от ПП-ДБ ", продължи той.

 

Знаем, че ПП-ДБ няма да ги спре нищо да създадат държавно управление с ГЕРБ след изборите, счита водачът на " Възраждане ".

" ПП-ДБ нямат морал, героизъм и правила, имат единствено голяма жадност за власт и лакомия. Цонев сподели да се постави завършек на дебатите, те го поддържаха и по-късно излязоха и споделиха, че това решение не е вярно. Разбирате ли с какви хора си имаме работа ", обърна се към медиите Костадин Костадинов.

Готови сме да беседваме с всички, само че нашите правила не се трансформират, отсече той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР