Рептилската връзка: от влечуги ли е произлязло човечеството …?Теорията за

...
Рептилската връзка: от влечуги ли е произлязло човечеството …?Теорията за
Коментари Харесай

Рептилската връзка: от влечуги ли е произлязло човечеството?

Рептилската връзка: от влечуги ли е произлязло човечеството …?Теорията за човешката влечугоподобна връзка е доста остаряла. Подобни на влечуги хуманоиди и „ хора-гущери ” са разказани в доста антични текстове и религии (HiddenTruth.site).В своята публикация „ Рептилите: Историческата връзка на човечеството с расата на змиите “ (The Reptilians: Humanity’s Historical Link to the Serpent Race), Джо Люелс (Joe Lewels), лекар на науките, написа:„ Докато човечеството е водило записи за своето битие, легендите за змийска раса не престават да съществуват. Тези легенди описват за мистериозна раса на гигантски влечуги, които са слезли от небесата, с цел да вземат участие в основаването на човечеството, да преподават науки, да дават неразрешени познания, да постановат обществен ред, да се развъждат с нас и да наблюдават за нашето развиване.

 1 600x292 - Рептилската връзка: от влечуги ли е произлязло човечеството?
Змиеподобните същества не били сами, а били част от свитата на супер същества, които античните считали, че са богове.И въпреки всичко, в толкоз необятно публикувани и разнородни култури като тези на Шумерия (Sumeria), Вавилония (Babylonia), Индия, Китай, Япония, Мексико и Централна Америка, рептилианските богове се почитат и хората се опасяват от тях.И до през днешния ден, драконът или змията значат божествено завещание и царство в доста азиатски страни, до момента в който на Запад змията съставлява мъдрост и познание.Символът на две змии, навити към скиптър (първоначално означаващ дървото на познанието), прочут като кадуцей (caduceus), през днешния ден се употребява от Американската здравна асоциация като нейно лого. “Темата за влечугите става известна от няколко десетилетия насам, когато Дейвид Айк (David Icke) съобщи, че някои човешки същества на Земята не са естествени като нас, а са рептили.

 Дейвид Айк
Дейвид АйкВъзможно ли е да сме еволюирали от влечуги?Има избрани физиологични прилики сред хората и влечугите. Имаме това, което е известно като „ рептилски мозък “ (reptilian brain).


 2 600x282 - Рептилската връзка: от влечуги ли е произлязло човечеството?
Той управлява жизненоважни функционалности като сърдечната периодичност, дишането, телесната температура и салдото.Нашият рептилски мозък включва също главните структури, открити в мозъка на влечугите, а точно мозъчния дънер и дребния мозък.Четете още: Открили ли са Инките 4-тото измерение?Очите ни също са построени като очите на влечугите. И при хората, и при влечугите, окото работи като кутия с леща, с цел да концентрира светлината, която минава през нея. Клетките в окото обработват светлината и я трансформират в потребна информация.Учените от дълго време са наясно, че гущерът има сърце, което на практика не се разграничава от човешкото ембрионално сърце. Докато градежът на човешкото сърце е прочут от дълго време, еволюционният генезис на нашата проводима система въпреки всичко остава мистерия.По този метод се разкрива вековна тайнственост за еволюцията на човешкото сърце.

 Човешко сърце
Човешко сърцеИзследователите съумяват да покажат, че гъбестата тъкан в сърцата на влечугите е предходник на комплицираните сърца както на птици, по този начин и на бозайници.Новите познания обезпечават по-задълбочено схващане на комплицираната проводима тъкан на човешкото сърце, което е от основно значение при доста сърдечни болести.Бярке Йенсен (Bjarke Jensen) от Катедрата по биология към Университета в Орхус (Aarhus University) споделя:„ Сърцето на птица или бозайник, да вземем за пример човек, изпомпва постоянно и бързо. Това е допустимо единствено тъй като има електропроводима тъкан, която управлява сърцето.Досега обаче не успявахме да намерим проводящата тъкан в нашите общи предшественици – влечугите, което значи, че не успявахме да разберем по какъв начин се е появила тази извънредно значима система. “Датските откриватели, дружно с учени от Университета в Амстердам (University of Amsterdam), разкриват, че генетичните градивни детайли за мощно развитата проводима тъкан в действителност са скрити зад тънката стена в гъбестите сърца на влечугите.

 Те ли са началото на нашата цивилизация?
Те ли са началото на нашата цивилизация?От началото на 1900 година, учените се пробват да схванат по какъв начин птиците и бозайниците са могли да развият съвсем идентични проводими системи, без значение една от друга, когато общият им предходник е влечуго с вътрешно сърце, сходно на гъба, което на практика няма проводящи снопчета.Д-р Йенсен споделя:„ Проучихме сърцата на студенокръвни животни, като гущери, жаби и риби зебра (Данио). Изследвахме гена, който дефинира кои елементи на сърцето са виновни за провеждането на активиращия ток.Сравнявайки сърцата на възрастни влечуги с ембрионални сърца от птици и бозайници, ние открихме обща молекулярна конструкция, която е скрита от анатомичните разлики.Имайки поради броя на приликите, които имаме, като сърцето, мозъка и очите на рептилите, рационално е да се каже, че има мощни индикации, че античните сходни на влечуги хуманоиди пазят тайните за произхода на човечеството. “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР