Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова е обсебена от идеята за

...
Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова е обсебена от идеята за
Коментари Харесай

Зейнеб става сватбен агент

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова е захласната от концепцията за сватби и празненства. Туркинята непрекъснато преглежда булчински албуми, украшения на маси и заведения за хранене, и си показва щастливия миг, в който самата тя ще подписа брак с половинката си Стоян, написа HotArena.

От съвсем година една концепция се върти настойчиво в главата на Зейнеб и не й дава мира през деня и нощем. Бургазлийката е решена да се опита да сътвори собствен личен бизнес и по този начин един път за постоянно да потвърди, че с изключение на да харчи пари, знае и по какъв начин в действителност да ги изкарва. Намеренията на Зизу били да впрегне всичките си гении на уредник и естет, които е усвоила през годините в малкия екран, с цел да основава незабравими моменти. Вече имала опит като помогнала на няколко празненства изненада на свои приятелки, сватби и кръщенета, та в този момент желала да трансформира това в свои бизнес.

„ Когато стартира сватбената й графа при Гала, Зизу реши, че моментът за това да се захване с бизнес е назрял. Тя постоянно е желала да оказва помощ за организацията на сватби, да сортира украшения, меню за гостите, тематики за облеклото на шаферките, цветя. Сега към нея има много млади двойки, които скоро ще минават под венчило и моментът да се развие в тази посока е подходящ. Освен всичко, по този начин ще тренира за своята сватба”, издават осведомени с мераците на туркинята.

Самата Зейнеб в никакъв случай не се е тормозила да се занимава с бизнес, тъй като фамилията й също върти подобен. Макар да не е изключително заможно, традициите в тази посока били сложени от дълго време, а Маджурова нямала подозрения, че ще й бъде помогнато в потребност, написа "Таблоид ".

Туркинята обаче се надява освен околните й да харесат концепцията й и да я последват задушевно. Зейнеб доста желала половинката й Стоян да взе участие в самодейността й, въпреки да не се налагало да взима никакви средства за нея. Все отново тя имала така и така задоволително ефирно време в Нова, където показвала на какво е способна, с цел да сбъдне фантазията на някоя двойка за приказна женитба. По-доба реклама за активността й като брачен сътрудник не можела и да желае.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР