Реп. Чип Рой (R-Тексас) взриви собствената си партия по време

...
Реп. Чип Рой (R-Тексас) взриви собствената си партия по време
Коментари Харесай

Въпросът на крайнодесния законодател от Републиканската партия за републиканците има впечатляващ обратен ефект

Реп. Чип Рой (R-Тексас) взриви личната си партия по време на пламенна тирада в залата в сряда, която включваше жестоко предизвикателство към сътрудниците му републиканци.

„ Едно нещо! Искам моите сътрудници републиканци да ми дадат едно нещо – едно! ― че мога да продължа акцията и да кажа, че го направихме “, сподели той. „ Едно! Всеки, който седи в комплекса, в случай че желае да слезе на пода и да ми изясни, едно значително, значимо, значимо нещо, което републиканското болшинство е направило също така, „ Е, допускам, че не е толкоз неприятно, колкото демократите. “

Републиканците поеха контрола върху Камарата при започване на годината и от този момент минаха през две продължителни надпревари за ръководител – в това число първият, който беше свален с гласоподаване – и седмици без водач. < /p>

Получилият се безпорядък докара до минимум продуктивния Конгрес от съвсем век, като единствено 21 законопроекта станаха закон.

Като се има поради този опит, Рой получи доста отговори, само че множеството бяха от неговите съперници от Демократическата партия.

Двама американски сенатори, Тина Смит (Минесота) и Деби Стабеноу (Мичиган), всеки от тях отговори, като показа едно и също меме от Clickhole:

Множество наблюдаващи споделиха, че Рой прави подарък за акциите на демократите и тези, които вършат реклами за тях:

И други ― в това число доста депутати от Демократическата партия ― се включиха със личните си отговори на Рой:

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР