Ремдесивир е много добро лекарство, просто трябва да се прилага

...
Ремдесивир е много добро лекарство, просто трябва да се прилага
Коментари Харесай

Хематолог обясни защо в България има толкова смъртни случаи от COVID-19

Ремдесивир е доста положително лекарство, просто би трябвало да се ползва в композиция с друго. Например с кръвна плазма дава доста положителни резултати. В България Ремдесивир се ползва извънредно погрешно. То би трябвало да се ползва, когато има вирус в човешкто тяло – първите 6 дни. При по-тежко болните може вирусът да го има и до 20-ия ден, само че би трябвало да се потвърди това. Иначе взимаш едно лекарство, от което получаваш единствено страничните му резултати. От думите му стана ясно, че Ремдесивирът се предлага единствено първоначално. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " хематологът доктор Чавдар Ботев, съветник на Националната пациентска организация.

„ Здравният министър е изправен пред една доста огромна отговорност. Той би трябвало да показа специалисти. Азитромицинът с хлорокина по протокол при тежки увреждания на белия дроб е 80%, при Дермектин е 40% и ние сме избрали 80% - по-високата смъртност ", даде образец той.

На въпрос за какво Световната здравна организация изключи Ремдесивир от битката с ковид, хематологът сподели, че това е ответна рекация поради решението на Съединени американски щати да спре финансирането на СЗО. Ремдесивир пък е американски медикамент.

По думите му високата смъртност от COVID-19 в България се дължи на това, че доста от научно потвърдените обстоятелства не са пристигнали още у нас.

Д-р Ботев изясни, че препаратът " Ивермектин " лекува над 20 типа вирусни болести и голям брой паразитни. Според него в Израел в действителност е потвърдена успеваемостта му. Това лекарство е одобрявано от 4 милиарда души.

" В България го нямаме записано. Изпълнителната организация по медикаментите би трябвало да работи по-бързо ", означи той и добави, че това лекарство за 48 часа понижава количеството вирус 99,97 пъти. Ивермектинът може да се приема и с профилактична цел, а в композиция и с лечебна цел. Много положителни резултати дава в композиция с Доксициклин, изясни експертът.

Хематологът акцентира, че при неправилна ваксина може да има висок взрив на автоимунните болести.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР