Релаксиращо пътуване с въздушна лодка покрай Флорида Евърглейдс се превърна

...
Релаксиращо пътуване с въздушна лодка покрай Флорида Евърглейдс се превърна
Коментари Харесай

Ужасяващ момент въздушна лодка се обръща, потапяйки девет пътника във води, гъмжащи от алигатори

Релаксиращо пътешестване с въздушна лодка около Флорида Евърглейдс се трансформира в призрачен сън, откакто се прекатурна, хвърляйки всеки пасажер във води, гъмжащи от алигатори.

Инцидентът е станал в петък, откакто съгласно известията водачът е направил изострен завой, до момента в който се е опитвал да види едно от смъртоносните влечуги. Miami-Dade Fire Rescue сподели, че е бил извикан до водния път покрай Coopertown The Original Airboat Tour, южно от Tamiami Trail и на към пет благи западно от Krome Avenue.

Девет души на борда на обиколката дружно с оператор всички паднаха във водата, когато лодката направи бърз завой. Според пасажерите операторът на лодката се е опитвал да прегледа по-отблизо смъртоносните влечуги, когато се е случил случаят.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Пилотът остана да се вкопчи в самолета за безценен живот след спешно кацане в гъмжащо от алигатори тресавище

Много пасажери разказват страховития миг, в който лодката се прекатурва, до момента в който водачът се пробва да обърне плавателния с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР