Ректорът на университета Вандербилт Даниел Диермайер каза в четвъртък, че

...
Ректорът на университета Вандербилт Даниел Диермайер каза в четвъртък, че
Коментари Харесай

Ректорът на Вандербилт критикува яростни анти-израелски агитатори в кампуси: „Няма нищо общо със свободата на словото“

Ректорът на университета Вандербилт Даниел Диермайер сподели в четвъртък, че до момента в който про и анти-израелските демонстрации в неговия кампус и други в цялата страна са предпазени като независимост на словото, насилието на тези манифестации не е и би трябвало да се санкционира от учебните управляващи.

" Така че това няма нищо общо със свободата на словото ", сподели Диермайер пред MSNBC Ко-водещият на „ Сутрешен Джо “ Мика Бжежински, помолен да реши насилието, белязало някои от продължаващите пропалестински манифестации в колежите в цялата страна.

Докато бурните анти-израелски пропагандатори на Колумбийският и нюйоркският университети изсмукаха множеството заглавия, учебното заведение на Диермайер претърпя безредни антиизраелски манифестации през последните месеци, едно от които докара до навлизане на протестиращи в постройка и нахлуване над учебен личен състав.

Ректорът на университета Вандербилт Даниел Диермайер сподели на домакините на MSNBC в четвъртък, че насилието по време на анти-израелс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР