Ректорът на университета в Уисконсин Джо Гоу е уволнен след

...
Ректорът на университета в Уисконсин Джо Гоу е уволнен след
Коментари Харесай

Ректор на университет снима порно , уволниха го

Ректорът на университета в Уисконсин Джо Гоу е уволнен след публикувани порно клипове, които 63-годишният мъж е снимал със брачната половинка си. Новината заяви самият той. 

Президентът на университета Джей Ротман, че видеата са нанесли " обилни вреди на репутацията на университета " и това е повода за уволнението на Роу. 

" Действията му са отвратителни ", уточни Ротман. 

В момента 63-годишният Роу е в насилствен отпуск, а от университета обявиха, че обмислят дали той да бъде отхвърлен изцяло или да бъде намален в учител. 

" Бях осъден поради нецензурен клипове, само че това не е заслужено. Съдържанието, което сме основали със брачната половинка ми е предпазено от закона ", разяснява Джо пред Си Ен Ен. 

" Не ми беше обезпечен обективен развой, в никакъв случай не споделиха кое предписание съм нарушил, а също по този начин нямаше чуване ", сподели още той.

Бившият ректор споделя, че след съвещание на Съвета е бил осведомен, че е освободен от поста си в университета. 

Гоу съобщи, че когато е бил назначен за ректор, е подписал трудов контракт, само че не си спомня там да е имало уговорка за държание.

" В него се споделяше " давай добър образец " и аз мисля, че това, което върша със брачната половинка ми, е добър образец във връзка с свободата на изложение и свободата на словото. "

" Ние вършим видеоклипове, които не са изпълнени с принуждение, нито с употреба ", прибавя Гоу.

Председателят на регентския съвет на учебното заведение Карън Уолш съобщи, че някогашният ректор е " посочил неразумно неуважение към ролята, която му е поверена, с цел да служи на студентите, преподавателите и чиновниците, както и на университетската общественост ".

" Възмущението от държанието му се потвърждава от единомислещото гласоподаване на Борда на регентите на за преустановяване на мандата му като ректор. Ние сме разтревожени и отвратени от неговите дейности, които са изцяло и неоспоримо несъвместими с ролята му на ректор ", сподели Уолш.

63-годишният Гоу споделя пред " Ню Йорк Таймс ", че той и брачната половинка му Кармен основават порнографско наличие от години, само че неотдавна решили да го разпространят в интернет. Двойката е безапелационна, че в никакъв случай не е споменавала специалностите или университета във видеоклиповете. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР