Рекордно високата инфлация се очакваше да ни доведе до края

...
Рекордно високата инфлация се очакваше да ни доведе до края
Коментари Харесай

6-и банково-финансов форум на Мениджър: Бъдещето на парите - държавата и бизнесът на прага на големите промени

Рекордно високата инфлация се очакваше да ни докара до края на ерата на ниски лихви. Но заради ред аргументи към момента не сме прекрачили оттатък и цената на парите се резервира релативно ниска. България трябваше дружно с Хърватия да вкара еврото през тази година. Но заради ред други аргументи влизането ни в най-мощния валутен съюз към момента не е осъществено. Инвестирането в акции и дялове набира известност у нас, като в последните 2 години БФБ направи много, с цел да раздвижи финансовия пазар. Но заради ред аргументи банковите депозити и вложенията в недвижима собственост към момента са двете най-предпочитани форми на струпване на благосъстояние за българското общество.

Много неща, от които зависи безшумното действие на банково-финансовата система и надлежно цялата бизнес среда у нас, се трансформират. Често отвън ярките прожектори. На прага на граничния интервал на идващите огромни промени списание „ Мениджър “ ще организира обичайния годишен банково-финансов конгрес „ Бъдещето на парите “, на който уважавани експерти и специалисти с дълготраен опит ще разясняват, дебатират и предвиждат по настоящи тематики.  

Събитието, което се организира за шеста поредна година, ще се състои на 17 октомври 2023 година в „ Интер Експо център “ в София с начален час 9:30 ч. То е със свободен вход след регистрация, която може да извършите .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР