Рекорден брой участници, нови шампиони при смесените двойки и още

...
Рекорден брой участници, нови шампиони при смесените двойки и още
Коментари Харесай

ОББ Тенис турнир отново вдигна нивото и демонстрира класа, професионализъм и стил

Рекорден брой участници, нови първенци при смесените двойки и още една купа за спечелилите от предходната година при мъжете
В четвъртото издание на ОББ Тенис турни се включиха рекордният брой от 154-има състезатели – 52 мъжки двойки и 25 смесени двойки. Ваня Желязкова и Владислав Искренов при смесените двойки и Кристиян Герасимов и Саркис Харалампиев при мъжките са огромните спечелили в любителския тенис шампионат на ОББ, който се организира през уикенда на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина. Шампионите получиха своите награди от Петър Андронов – основен изпълнителен шеф на бизнес сектор „ интернационалните пазари " на KBC и ръководител на Надзорните препоръки на ОББ и ДЗИ.


-->
Финалите в двата формата се изиграха на централния корт на тенис комплекса в неделя следобяд при огромен зрителски интерес и съвършени метеорологични условия. При мъжките двойки Герасимов и Харалампиев опазиха купата си от предходната година, като на финала победиха Веселин Трифонов и Григор Шопов. При смесените дебютантите в шампионата Ваня Желязкова и Владислав Искренов надиграха миналогодишните първенци Венцислав Тодоров и Надежда Симова. Главен арбитър беше Милена Коцева.



От екипа на ОББ най-далеч в схемата стигна Ива Дарданова от дирекция „ Банкови услуги и интервенции “, която игра дружно с колегата си Найден Жеков. Двамата се класираха за полуфинал, като отстъпиха пред спечелилите от предходната година.

Турнирът на ОББ е свободен за присъединяване и в него могат да се запишат чиновници на банката, сътрудници, клиенти и другари.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР